Священный Сидор 2001г

Клянуся Богом, я вучився,
Колись у дядьки на дьяка.
І в церкву ходив, і божився,
Співав, ще краще дзвоника.

А малював, що Рафаель
Сікстинську ту мадонну,
Не брешу, майже бачив вельм,
Во сні Ісусову корону.

Тепер во сні я бачу інше,-
Сусідку мацаю свою,
Оце так сон, оце так грішно,
А пика бита наяву.


Рецензии