невядомай неизвестной

мілая, мілая
ты толькі беражы яго
схавай свае нажы
схавай лязо
я не ведаю цябе, дзяўчына
з якой постацю ты прыйдзеш
і з якой бестурботнай усмешкай
ты яго за сабой павядзеш
не наважуся я прызнацца
колькі думак звязана з ім
колькі плакацца і  смяяцца
давялося, схаваўшы, матыў
што ж не лёс - таямніца кахання
неўзаважана ў сэрцы жыве
невядомая, дарагая
зберажы яго за мяне...

___

милая, милая
ты только береги его
и спрячь свои ножи
свое разбитое стекло
я не знаю тебя, девушка
с каким образом ты придешь
и с какой беззаботной улыбкой
ты его за собой поведешь
не рискну я признаться
сколько мыслей связано с ним
сколько плакать и сколько смеяться
довелось, скрывая, мотив
не судьба ж - эта тайна любви
незаметно в сердце живет
неизвестная, дорогая
ты его за меня сбереги!


Рецензии