Щиро дякую кохана... На украинском

Щиро дякую кохана,
Що живе моя любов,
Ти одна мені жадана
І хвилюєш мою кров...

Ви,берези із дочкою,
Син кремезний наче дуб,
Притулюсь до них щокою,
А твоїх чекаю губ...

Заспіває соловейко,
Біля хати у саду,
Розквітай країна-ненька,
Кращої я не знайду...

Пісня хай  завжди лунає,
Бо ми любим рідній край,
Усього в житті буває,
Ми з тобою,пам'ятай...


 П.В.М.      22.02.2012г.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.