ми народженi марнувати час

я хотів би мати в собі частинку тебе, коли зникну
я хотів би дивитись на зорі та вірити їм
плювати на маски, бути навіки безликим
я хотів бути краще, та, здається, так і не зміг

так довго триває ця фальшива прелюдія
вище по сходах - станція, де ховають думки
я мав слабкість жаліти нікчемні ілюзії -
всі роблять помилки, тепер їх жаліє смітник


Рецензии