Марнуючи молодiсть

Марнуючи молодість, вбиваючи себе,
Ви приймаєте наркотики, курите, п'єте.
Ходите по вулицям, темними ночами,
Шукаєте пригод, життя власного мало.
З ранку повертаєтесь, до себе в дім,
Але не знаходите, ви притулку в нім.
Вам хочеться гуляти, курити і бухати,
В компанії друзів, по довше зависати.
І з ними разом в п'яних відчуттях,
Радіти обману, що вам дарує кайф.
Зараз молоді ви убиваєте себе,
І не розумієте, що це даром не мене.
Ви організм свій, здоровий і живий,
Потихеньку перетворюєте, в хворий і старий.
Отямтесь і подумайте, просто схаменіться,
Життя спортивний образ прийміть, щоб оживиться.
Тоді стане яскравішим ваше життя.
Друзі і родина, будуть тільки за!
Ви станите сильними, все до вас прийде,
І тоді ніщо, вас зі шляху не зіб'є.

20.11.2011. (20:11)


Рецензии
Всё правильно.:) Думайте так всегда.:)
С теплом, Светлана.

Светланка Шишкина   07.11.2013 02:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.