Iнтимне питання

Сексуальні відносини турбують кожну січасну особистість найгостріше за всі часи, як в більш ранньому віці, так і деякі дідусі не цураються підкреслити свою палючу обізнаність.
Ми - покоління секс новацій, видуманих комплексів та принципів, що заганяють напівзрілу безпосередню людину до кола навмиснопереоцінених ідеалів.
Якби змога самому обрати дійсний ідеал, почимчикувати під крилом надійного образу. Та душу звідусіль оточує безліч взірців. І якщо не поринути на саму глибину в безодню буття, чимала вірогідність побачити справжню суть.
Цнота... Чи берегти себе для єдиної людини?... Зараз немає чітко обгрунтованої позиції. Відповідь на це питання черпається частіше за все або з ближнього оточення, або по перегляді смаківочок ЗМІ. Які, в свою чергу, бозна-звідки беруть якісь начебто наукові факти, які гротескно маячать на тлі сумних одноманітних буднів, проте дають виклик здоровому глузду.
Вцілому людство притрумується доброзичливо-нейтральної позиції, - оскільки ми дійсно відрізняємось якісно від тварин - мислимо, творимо, розмовляємо, то заняття сексом, як задоволенням фізіологічної потреби з будь-ким, типо зголоднів-поїв, це природно, це не принижує гідність людини до рівня звіря...
Виникає ще одне питання. Наскільки цінна така свобода, породжена цією домінуючою тенденцією?...


Рецензии