Разьединяет нас интрига и молва

Під вітром дум часи минають,
Вгамують біль поезії слова.
А строки душі та серця єднають,
Роз’єднує інтрига та молва.

В століттях, знаю, загубився слід
Прапрадідів, що кращеє шукали.
Я їх нащадок, їх очима бачу світ,
Таким, яким вони його собі не уявляли.


Рецензии