Голод

Невже такі маленькі нещасними бувають
Невже у їх житті і краплі радості немає
Так постраждали діти у той страшенний голод
Коли усіх прокляті вигнали на холод.

Коли людей стрічали зі зброєю в руках
І ті тяжкі кайдани несли всі на ногах
За що вже так знущатись над бідними людьми
Невже в проклятих німців є камінь за грудьми

За що ж дітей вбивали зловредні вороги
Невже серця не мали. І їх не стерегли,
А як товар в мішку у землю закопали,
Ось так маленькі діти від німців постраждали.


Рецензии