***

Нікому раніше цього не казала,
Ніколи раніше в житті не кохала.
Тепер кажу сміло:"тебе я кохаю"
Та правду гірку про тебе я знаю.

Кохаєш ти іншу, їй ласку даруєш,
Мене ж тільки гнобиш, а її цілуєш.
Та все це ніщо порівняно з тим,
В яких я стражданнях з болем оцим.

Поглянь, посміхнися,
Скажи щось приємне:
"Ти дівчина мила,
Ще буде у тебе кохання взаємне!"


Рецензии