***

Лише про тебе мрію я, коханий,
Лише для тебе всі мої думки.
Ніколи не забуду день весняний,
Коли для нас співали всі пташки.

Ти пам’ятаєш, любий, як в ту пору
З тобою йшли ми стежечкою вдвох
І я на крилах підіймалась вгору,
Ти був для мене мій єдиний  Бог.

Та зараз все пішло у забуття:
Кохання, вірші, мрії, почуття.
Від болю наші крила поламались,
Усе пішло, нічого не зосталось.


Рецензии