Iду до тебе...

Іду до тебе... крізь дощі,
Крізь буревії і туману віти...
Крізь розами усипані кущі,
Крізь спеку і червоні квіти.
Іду до тебе... Звірене буття
Єднає душі в їх політ нестримний.
Іду до тебе - в майбуття.
В наш світ кохання юністю чарівний...
Іду до тебе... Звірена дорога
Веде до берегів бурхливих рік.
Іду до тебе - в тобі моя підмога,
В тобі життя мого неспинний біг.


Рецензии