Дощ за вiкном

Хлюпає дощ за вiкном.
Краплi мов сльози його.
Тихiм, настирним клубком
Прагне до серця мого.

В ньому ховається сум,
Розпач загублених мрiй.
Тому до радiсних дум
Потяг спрямовую свiй.

Начебто легше душi
Робиться зразу тодi.
I в монотоннiй тишi
Мiсця немає бiдi.


Листопад 2002 р., Крим


Рецензии