Стилет чи стилос? За. М

Стилет і стилос...Та предмова...
Стилет чи стилос? Що обрать?
Проте,єдиная умова-
Що до душі-то треба знать.

Чи шаблю до руки приймати,
Чи пензликами малювать,
Чи формули фізичні знати,
Про свою душу треба дбать.

І викарбовувать криштальну,-
Дорогоцінний бриліант.
І напувать її віршами,
Та все життя рідну плекать.

За творчістю Є.Маланюка збірка "Стилет і стилос"


Рецензии