Хмiльнi митцi

          Хмільні митці
Розплодились, як зараза,
Напівп’яні  віршомази,
Що горить усе в утробу -
Гуде кичка твердолоба.

Випив шкалик - життя  гарне,
День пройшов уже не марно,
Всі стають мудрій за Папу –
Йдуть за волю по етапу.

Всі за неньку. – Патріоти…
Ладні йти на ешафоти,
Бунтарі… Куди Тарасу -
Козарлюги – «нуль на масу».

На оспіванім світанку
Оживуть і знов за чарку,
День у день - одне й те саме…
Чередою йдуть до ями…

По заціпило майдани,
Митці тонуть у стакані,
Бомжом здрастує еліта,
Дари древності пропиті…

Але жевріє надія,
Розіб’ємо цю сулію…
Відкриємо очі сині,
Побачимо Україну…

17.02.2012 року


Рецензии