Осiнь

Трусить осінь яблука додолу
Червонясті, зрілі, соковиті.
Зникло літо десь за видноколом,
Згасли фарби, зливами розмиті.

Я блукаю виснаженим садом,
Пригортаюсь до старої груші,
Вже й до мене осінь листопадом
Заглядає потайки у душу.


Рецензии
А, ведь, Осень хороша!
Любуется ею Душа!
Радости и тёплых ласковых осенних дней!!!

Валле Дан   01.09.2012 22:34     Заявить о нарушении