Водограй

Пташині хори на світанку
Співали стоголоссям в гаї,
Де юна чарівна горянка
Купалась в срібнім водограї.

На неї промінь задивився
Сором`язливо із-за скелі
Та ненароком опинився
У чистій, мов кришталь, купелі.

А сонце, вставши над горою,
Проміння розгубило в гаї
Й пірнуло стрімко з головою
У вир гірського водограю.


Рецензии