РабинДраНат рубил дрова

Хы, а ТаГор тачыл тапор.
И вот аны сашЛысь кай Лыськ.
И хто куды загсШлы вш?

О! Это сказка прамо. Вав!
Вавкы набиглы й згаМАЙ ГАЙ.
Бо Ж дэ Ж ты Нат да с Марты мат.
ВоинСтвенны Ж Лун с Марс!

У ГорКах хтось кахав кагось.
Ну, Вася Раю, што ли, й Томк.
Да вот Том СойЕР рапТам здох.
Бо Ж ЕР ершыхСтах оч.

Ну, расшыфРуйЕм, коли што.
Елена Рерих эта Ш кто.
Ну, кампазиТар разьВев, што ль?
Иль войны пад аткос?

Да нет! Всё эт не то й ни й сё Ж.
Жывая Этик нам на что вж.
Мы знайм ий так, пачым салак.
А что. Мы все дурДом?

Вунь нова Ж книжка. О, то соль!
АмбарЦуМян мянТэчКу взЛам.
А Лама й ЛамаНосав, ха,
Узь ракЗи быль другЗяк? О так от робяця слава ис тапара в Дурак.
Емелька мы. А Спарт Щупак.
Хто Ж ЗалаТую й Рыбку Б Мняв.

Да вот бяда, халера ясн!
На Небе ён чё-т всё Зь.
А я Зь лись на Зямлянк?
Да й квак мня Дна Б дахСтахць.
Ну, Ведав большь за Знань.
Никак.

Трэ пагрузинЦар в грубКу Ш прам.
Кап Капнуць масла й в вас.
Да загаРысь жа, Рысь упрам! -
Да што ты, Цигра, мрак!..

И где Жь ЛамПада Та,
Што нам Исус паказв...
Паехала вав банк.
ПрыОр Ж - пры й Ор  Ш? А Ор ци вж Орион!
Да тольКИ Сь з Орш.
Бумазьк прыГоршнь.

Вот вам ий толк с Тагорк.
Патолк-патовк - ий в бокс.


Рецензии