Стук

Як не знаходжу в краї край.
Мого прогнозу сива буря!
Я не зкалічена, нехай!
Я залишаюсь як простуда.
І недалеко увісні..
Пожвавлена яскрава хвиля.
вона ховається в мені,
вона лоскоче ноги і крила.
Вона не знає,що знайшов,
що ти з собою не один..
Так надихає в полутон
і помирає в стук годин.


Рецензии