Учора був мы в сновы

Мы зарэ гондэ вдарым
Вам шося ны понятнэ.
Ну, ЕК мы сочыНяем вав Сочы горад как бык.
Да вот всылывся чобот
Типа в на леву й ногу  й,
Хы, й рижэ ля мни дрова
ЗымоЮг.

От ззилы мы но сочНик,
И вжэ чогось охота.
А шо. А ЕК. А вот вам да аж до з Брод дороГА Й
Ходы соби, збаноЧок.
ЕК чокНуктХый нимНожКо Ж.
Ажно до, го, колхоза
За й мойЛохЧокЧыкОМ.

В сохРанНогСти в нас ногы Ж.
И прочые такое.
А Е то що вжэ большэ
За Э у вас, хы, мохЖэ, Х?
То зараз Маз да вмазе К: Ну, шо, мойи пынёчКы й…
Та дыво що й Хрыщона
Ля Васьк  зГукЩонКый!

И мы тут во пойиХав
Похавать в ТалаТынНик.
Ну, Е така дивЧонКах.
В ЧарНорБрыль.

Ну, пилЛИМ-пихЛиг М от щэ й
Чого вам…Спать зех хоцет
О гэта Майн МарКота
По ИХмини Минёр Кот.
Ий Липпо-Поп тут, ой, вжэ!..ню, высьПальСяк, дай Божэ.
Замэрз шось ГойЛухБогЧохк!
Зновм ф кофДрук.

И вот, надрукХовалЛык
УлЛад Мняф в ульИХ падЛы Ж.
ДывЛюсь, а Люськ вжэс тягНэхт МинТая аж на кладБигЩь!
Да шо гэто вжэ гондэ!
Да, блин, загсТрэльСяк! Тольта Ж
Якыйсь огБигДывсь столь вжэк,
Шо й закаЗав вам гроб, ХИ.

А я Ж, хо, прам дяшофКак. Ий заРакс Раку в морДу Б.
Да дуб, ох, Колька
В авто мняв!

Ну, й шо вжах зРохБыкШ. Кольт Рог ГоргоНый.
Ий я й адваЖыфсь от щок.
ПойДу-К зях да хрыщонкы!
А Пинск ты Ж зНойДыкСь ночЧух.

У опСцим, азь в Нипали азь охКахЗяфСь едва лих.
Да вот, сЛукЦайНох…
БатьКо Х.

О ьтак я й ий не пав каКСь
Вух зняк мягк.

Сё, ниМА Й ТамКы й в насьць АнГиль?
ВырНувсь до мэнэ Тато
Да й Кажэ:
Ах, друг!..

Мы Ш АйсБирг
Срець падЛыщ
В лыщынНык ныщымных. То даймо шо й мамы пойЖраткы вш.

Ны бийся вмыРаты.
Е жызнь ий на Марсы.
И всюды й ий завШый наКорМыш врага вжа Бр.
Бо ныркы е й франты!
И шо ты йим скажыш.

Зализь жэ к БиехШук.
Назад, ну, уф матРух.
Да й зном спочыВайСон, ха, ВатСон!
А посЛив…РогЖдайСяг.
И заНово – в Янов Б!

Но дэ ТоБи ЗаПад хоть знайт про Опадыщ.
Подыща, и тыйи Ж
Дурныйи всь.

Так как там дайн Дань Шов?
Ну, тфой сон.
Про Ж МигСий
З ОдРыжыц.

В Одре мы рахДыФся Зь.
Бо Зь  Бир Сухый выМР вэсь.
И дэ ты лымишкы
Хоть вжры в негр.

Ну, да вжэ й Бих с вамы, Марий Кый.
Лыжыть жэ щэ палка в Буцый аж.
Од, хо, магаЗина жыдивВок!
Бо Ж выкТяг в йих глынкы.
Щэ й мыла, гр!

Да й от: ув больницы.
Ждэм пиццы Ш.
От Пицый.
Такы, е й в сподныць Брыч! Ну, шо Ж, то даруй мни вси чукчы вж.
ПойДу Ж от в чыгун свий.

БуВайтэр псив дужый!


Рецензии