Колись зупиниться час...

Колись зупиниться час... нестерпні хвилини...,
Погаснуть зорі для нас і збожеволіють днини.
Зірветься додолу сніг, завмерши на тлі тополі,
І трісне тоненький лід... бажань, що летять до волі.
Колись зупиниться мить, що нас на Землi поєднала...
А пісня, що вдаль летить... зависне.
                Хоч би... не упала.


Рецензии