Твои поцилункы... Укр

Твої поцілунки з присмаком кави,
 На моїх вустах смак коньяку
 І я люблю тебе таку,
 Таку гірку...

 Таку гірку й таку солодку водночас,
 Що так п'янить і так дурманить,
 А потім пошаманить
 В одну мить...

 В одну мить зупиниться весь світ,
 Бо ти тепер керуєш цілим світом.
 Тебе засиплю білим цвітом
 Запахнеш літом...

 Запахнеш літом. І я, мов божевільний,
 Буду ловити запах твій щоночі,
 А потім в снах шукати твої очі
 Тепер щоночі...

 Тепер щоночі снишся ти мені
 І я не бачу в світі більш нічого.
 Тепер не покохаю я нікого,
 Не знав я цього...

 Не знав я цього дотепер ніяк,
 Та ти внесла в життя ці корективи -
 Нові мелодії й мотиви,
 І наче зливи...

 І наче зливи, змили увесь бруд,
 Твоїм я став і серцем, і душею,
 А ти прекрасною зорею
 Лише моєю...

 Лише моєю будеш назавжди,
 Купатимусь в любовному полоні.
 Не стане вже ніщо на перепоні.
 Твої долоні...

 Твої долоні на моїй щоці,
 Палаю, плавлюся, згораю.
 Давно шукав такого раю,
 Я кохаю...

 Я кохаю в твоїх очах блакитних
 Життєву іскру вічного буття.
 Не потребує більше каяття
 Моє життя...

 Моє життя зазнало змін суттєвих,
 В нім радість, щастя, ну, а головне,
 Сказала, що кохаєш ти мене -
 Це не мине...

 Це не мине, це щастя буде вічним
 І разом ми шляхи усі пройдемо.
 В коханні, в єдності будемо
 Знайдемо...

 (Нью Йорк,2012)


Рецензии