Твiй голос...

Твій голос - наче срібна злива.
Впитавши в чистоті води
Блакить і глибину вродливу,
І блискавиці мить вразливу,
Веселки сяйво, міць грози.

Він перезвін гірських потоків
Надпив, пустив в своє життя.
Сердечних нот політ високий
І горизонт для них широкий
Відкрив, зманивши в майбуття.

Він гомін лісу, гул високих гір,
Різномаїття птичих перегонів.
Вдихнув нестримністю, повір,
Наситивши натхненням зір,
Серця зігрів і тримає в полоні.

Твій голос ніжний і звабливий, -
Насичений, п’янкий нектар.
І тембр чарівний, особливий,
Політ душі стрімкий, сміливий,
І в почуттях пожар, пожар, пожар...


Рецензии