Я знаю, мила...

Я знаю, мила, мене чекаєш
Ти серед бурi і серед зливи.
Я вiрю - погляд ти мiй шукаєш
І теплоту очей щасливих.

Вуста я бачу твої багрянi
I трепiт серденька вiдчуваю.
Кохання вiрне межi не має,
Кохання щире тобi бажаю.

Без мiри щастя, думок, надiї, 
Натхнення, вiрностi та єднання.   
Мене чекаєш i я прилину...
На крилах мрiї i сподiвання.


Рецензии