***

Бескрайняя син,
тайна океан.
е waving вълна тя,
както ако, пьяна!

 Душата на ум не спор
Безбрежной Laski.
 Те са останали шум подобни на тях,
ждя отгласки!

Е waving Волна
И с вятъра след отделянето.
люлки зобя там recognizance ...

Тук са безконечен "Буря"
Cunami да унищожи.
 Но неокапващ фураж
като Дон Jo;o покаритель!!!


Рецензии