Тут мы паслуШал передачу

Ну, неких Мерин с попк.
Пугаем хвайна дзетак дбайных
Вяршышчами с Уф-ах!

Вот мы на конкурсе бывали Ж.
И там Алина гарн
Ща слива так зарыфМаваЛак
Вищаньне Паука Б.

Ну, прама Божае дзиВосьТфар:
Зганяць са зла пича ль.
Ну, так как-т нада занидБаиць
Всё лепшае в цар-квах.

Канал КульТура адмыслова
ИС турынка вищат:
Кагда закончыца краса вся,
Крычым ура дзерМам. А ни патКупСТВа Ж в срань а ни ву храм-сарайк.


Рецензии