Крiзь грозу без удержу лечу...

Розриваючи руками хмари,
Крізь грозу без удержу лечу.
Укріпили моє серце ніжні чари
Рук твоїх, тримаючих свічу.

Я долонь сприймаю дотик чистий
В серебрі засніжених лісів.
І єднає погляд променистий
Наші долі в глибині віків.

І, життям відміряні дороги,
Пролягли між скель і берегів.
Човен наш дола ріки пороги
В майбуття незвіданих світів.


Рецензии