Жертва за гр х

Я безмежно тобі вдячна
За Твою Любов.
Я безмежно тобі вдячна
За Святую Кров.
Кров, яка мене омила
Від усіх гріхів.
Кров, яка мене простила,
Мене і усіх.
Кров, яка мене зцілила
З голови до п’ят.
Мов плащем мене закрила
Від усіх проклять.
Я святу Божу вечерю
Кожен день приймаю,
Зі сльозами на постелі
Бога прославляю.
Свою радість, біль і тугу
Лиш Йому звіряю –
Вірному своєму другу
Й серце довіряю.
Свою душу покладаю
Жертвою за гріх.
Слізно Господа благаю:
Спаси нас усіх.
Бог промовив: "Люба дочко,
Гнаная, невтішна.
Вже пора поставить точку.
Ти уже не грішна.
Викупив тебе Я кров'ю,
Змив із тебе гріх,
Возлюбив тебе Любов'ю,
Тебе і усіх."

16.01.2007


Рецензии