Подарую тобi, рiдна...

Подарую тобі, рідна, росу серпневої зорі.
В сяйві променів ніжно підійму на руках,
Приголублю, пожалію, обійму на землі,
І веселкою засяють почуття в небесах.

Подарую тобі бистрину, прохолоду ріки.
Твою спрагу, рідненька, вгамую з долоні,
Проведу через тернії, скелі, шаткі містки,
І їм зачарованість нашу залишу в полоні.
 
Подарую тобі насолоду нестримних бажань.
Сльози щастя впитаю в палких поцілунках,
Пронесу крізь життя, крізь віки без вагань
Чистоту і висотність в наших стосунках.

Подарую натхненно тобі зорецвіт полонин.
Красотою висотних лісів задивую напевно,
Приголомшу коханням в відлунні картин,
І себе подарую навік, назавжди, достеменно.


Рецензии