дiвчатка з бiг-бордiв

ці дівчатка з біг-бордів оголені,
силіконові ляльки серйозних  бандитів,
гашиш і коктейль на столі недопитий,
газети пишуть - помолодшали суїциди.

хто ти, у цьому місті загублений?
серед  бруду, будівель, людей і калюж,
спробуй усе це за день з себе змити,
відклади пістолет. помолись. піди в душ.

пальці  дерев у небо вростаючі
мозаїка в голові, вітер в кишенях,
постійний цейтнот, метушня й біганина,
гарячковий вогонь по примарних мішенях.

хто ти, у цій божевільні загубленій?
де молодшає з кожним днем суїцид,
б’єш головою в бетонний низ неба,
небо хитається й далі мовчить.


Рецензии