Памяти Уитни Хьюстон укр

"Я тебе назавжди покохаю..."
 Ти співала у своїх піснях.
 Голос сонця,небесного раю
 Прилітає до нас наче птах.

 Твоя посмішка і красиві очі
 Заворожували мільйони.
 Ти як зіронька темної ночі,
 Тебе ставили у медальйони

 В твоїм голосі не було фальшу,
 Ти не вміла неправду казати.
 Непотрібно для тебе реваншу,
 Слави в тебе уже не забрати.

 Враз сьогодні зірки погасли
 На вечірньому небосхилі.
 Ти пішла,ну а ми благали,
 Та благання були безсилі.

 В нашім серці ти будеш вічно
 І мелодія,і пісня твоЯ,
 Не подумай,що це символічно,
 Та співати їх будем щодня.

 А роки пропливатимуть з часом
 Ти ходитимеш там в своїм рАю,
 Ну а ми заспіваємо разом:
 "Я тебе назавжди покохаю..."

 (Нью Йорк,2012)


Рецензии
Жаль, что так рано замолчал такой прекрасный голос. Сподобалось!

Грёза Князева   20.02.2012 00:54     Заявить о нарушении
Звісно жаль:(...Дякую,що сподобалось!

Юрий Баюрак   23.02.2012 08:08   Заявить о нарушении