Я думала, что он меня нарав

А он мне роз охапку.
Так нафига ш ля мне Панас!
Пайду-к ка падле!

Я атакую всех, кто винават!
Я с АрлегКин, ты Ж бачтэ вш?
Чаго-чаго ув Алав не быват.
Даж галки слатки сь.

Ну, ш, жаба! Я табе аддяч!
Ты сел на клячу?
А не занадта ты мне тальСтахВахт?
А ну-ка спатки сь! 

Часы спешат. А ты куда, братан? -
Да я...к вот...Таньке ш...
Салодкая, ядкая - как Баран!
Глаза - ТетРадки!

Но ты пазВоль скахЗагсЦь
Хоць Вольге: Баба!
Аны уроспач  падахЮхць ураз:
А гдзе зь сандальки шь?

Хана всяму. Кали палюбиш влад
Хоць Томку сь Жабку.
А ты чаво прынёс зном нарКату?!
Ат нейКа Ш Сатья.

А в нас сатин но в задниц.
Ведзь Чыстата ий Исцин эт слиськ мала!
Ну, й вот: уш Рак Кату пат хвост каханьня.
Ты ведзь ВедзьМак, Хатабыч.
Бо ж вывЕРнуль кишка Свець.


Рецензии