Ти найкраща моя на землi

Ти найкраща моя на землі
І такою будеш вічно,
Все життя присвятив тобі,
Як легкі негаразди січня.

Ти найкраща у серці моя,
Ти тривога в душі тремтлива,
Посміхаєшся, як немовля
І радієш весняній зливі.

Ти найкраща моя в душі
І не схожа зовсім на інших,
Гріють рани мої ножі,
А не стріли амура тішать.

Ти найкраща моя одна
І в тобі золотиться юність,
А в душі моїй вже сивина,
Та люблю твої лагідні струни.

Ти найкраща, як вранці роса,
Що промінням сонячним грає,
Твої губи я в мріях кусав,
Ти мій янгол з порожнього раю.

Ти найкраща моя! Моя!
Та ніколи твоїм я не буду.
Назви сина моїм ім’ям
І з тобою я буду всюди.


Рецензии