Вiдкритi серця...

Ріки ненаситна свіжість,
Єднаючи душ чистоту,
Несе у незвідану вічність
Бажань і надій красоту.

Долаючи гострі пороги,
Шалено летять в майбуття
Незміряна вірність підмоги
І тяга нестримна життя.

Відкриті серця... Насолода
Відміряних років твоя.
І щирості ніжна природа
І звірена доля моя.


Рецензии