Мы тута гондэ герастраты

Из зверасховища жыдив.
И всэ поламным и розвалым.
Бо в нас но е саправдны Биг.

ГиБи ваш маты! Бач ты, дзич
Шэ гондэ ходыть по двори
И лопотыть на Брынь Васыль:
А ну собак впусты, х!.. ну, шоб чырпак мукы ш дэ п ф сниг, на плит.

Сияе хата в нас у Васькы!
А ныц фиранк з зависк.
Бо шо ж дывытыся тут прамо.
Шо, в Мняв Басэдля з Лир вж? Да, бас гудэ, гитара грае.
Ны гледячы й на нич.
Пычэм млынци. Хоть на Макара трэ ш шося смачнэ вкынь?

Ув нас гонучый но нымае.
Шоп стула вси стыры.
Так позалыв смытано Мальчык
Тут мий во в валянцы, х!

А так усэ вжэ акуратно.
Да й от: шоб Блызнюкы Б…
То, да, товди мы ж був бы й складный.
Ув ныгырэйный свичк.

Пушыстый зарэ шэ от чаю,
Мо, вмажэ напослидк.
И хай хоть пуща шумыть гаём.
Ек кажуть дэсь в Мохри ж.

Пычэ, халера ясна, баня!
Так грубу натопыв.
И сыдымо соби з Ныдбайлом.
Чы шо, нам трэба птич?

Читатилю, мий мылый, славный!
Нывжэ-то я тут впик
Вам гонды во каструлёк з 2-цыть
Со смаком Хур ЛИМцив? Э! так тут и быры! Ведь в голови звыныть
В дурного завшы пчилк.

Но хай нас ЛИМ хоць друкХаваты
Почнэ колы СоБи-К.
Сама СоБака са Израйля
Зарижэ строчкый двист.

Феть тута выпад, гы, ж…
Сукпроць жабэй в мундир.
Поэтому й Милита кажэ:
Ты липш, Васыль, покынь…лыпыты з глынный пыньськ.
Бо зь СиБрик синьСикЦиф Ш!
Ну, Курыця ф попиф.

А так ныщо соби так дивчынка, с прыкид.
Я б щэ й на йий жынывсь.
Да там пычутьсь другы…
Слюньцяи ись лицьвин!


Рецензии