Нiч - ожина

Ніч, що стікає на землю.
Важка й кислувата
Неначе ожиновий сік,
   Протертий крізь хмарове сито,
      Що на ньому зостались
           Де-не-де кісточки зірок.
До речі, хто вип`є її до кінця,
   Тримаючи напій у власних долонях?
Велика спокуса!
   Але
      Сьогодні – не я.


                1997


Рецензии