Стекает воск свечи

Відбитим  світлом місяць уночі
Зігріє душу одиноку.
Стікає кров’ю віск свічі,
Хай мудрість осія чоло до строку.

Зорі крило торкнулось небосводу,
Та втретє півні вже кричать.
Свободу духу хочу, хочу лиш свободу.
Як жаль , що слів крізь сон не розібрать.


Рецензии