Вiтаю ранок твiй...

Вітаю ранок твій в новому сяйві долі,
Відкриту книгу мрій і полум’я життя.
Наснагу пронесла крізь свій політ до волі
В шалений світ хмільного майбуття.

Вітаю день новий в палаючім просторі
Твоїх думок, твоїх бажань, надій.
Вітрил політ в безмежнім синім морi -
До сонячних незвіданих подій…


Рецензии