Ты лучшая из женщин

Вщент зрадить розум, витримка і доля
Зламає прошлих років ... сенс.
Зненацька напрямок міняє воля,
І я втрачаю свій останній шанс.

Все пропадом ... рятуєш знову,
Теплом кохання серце лиш живе.
Ти краща із жінок – до слова,
Врятованого не лишай мене.


Рецензии