Пришла любовь

Буденності тенета, давить спрага,
Дзвінок у двері, світиться чоло.
Не ТИ – прийшла любов, з нею наснага,
Лиш знає ніч, що поміж нас було.

На хвилі ніжності ...прощання,
Сп’янілі губи, жадібність пасує рук,
Щасливий був, залишити бажав ... чекання.
Так ми серця з тобою врятували від розлук.


Рецензии