***

СПЕЦIАЛIСТИ

             

ЧОЛОВIК ЧИТА ГАЗЕТУ

                Й ГУКА ДО ДРУЖИНИ:

-  ЧУЕШ ,  МИЛА , ТУТ ОСЬ ПИШУТЬ,

                ЩО ЗНИЗИЛИСЬ  ЦIНИ .

ФАКТ   ОЦЕЙ  ЗАФIКСУВАЛИ

                В ПРОТОКОЛЬНМ ПЛАНI

ГЕТЬ УСI   СПЕЦIАЛIСТИ

                В МIНIСТЕРСЬКIМ  КЛАНI.



А  ДРУЖИНА ЗДИВОВАНО

                ПОВЕЛА      БРОВОЮ:

- ЧОМУ  Ж НЕ ЗАФIКСУВАЛИ

                ЦЬОГО МИ З ТОБОЮ???



- НУ ТАКЕ ТИ ЗГОРОДИЛА-

                НI СТАТИ ...НI СIСТИ......

МИ З ТОБОЮ, МОЯ МИЛА ,

                НЕ  СПЕЦIАЛIСТИ !!!



С.ЗIНОВСЬКА.


Рецензии