***

(ода   дієслову)

                ЩО  БУВАЄ  ВІД  ЛЮБОВІ?
                (жарт)
                І зростала, і цвіла,
                А зустріла - заспівала!
                І зірвала, і сплела,
                Принесла й подарувала.

                І топилась, і пливла,
                І  згорала, і тремтіла,
                І блукала, і вела,
                Падала, і  знов летіла.

                І  сміялась , і ревла,
                І брехала , і божилась,
                І  любила, і кляла ,
                І марніла, і світилась.

                А  минула і  -  пішла.
                І розтанула, і зникла.
                І шукала – не знайшла,
                І зів яла, і поникла.

                Подивилась, пожила,
                Як простила  - все  забулось...
                Звеселіла, ожила
                І спочатку все вернулось.   


Рецензии
Ой, Свiтлано, добрi вiршi,
Як самe життя чарiвнi...
Як украiнскi пролiски першi,
Що навеснi зiбрала цaрiвнa !

Ольга Прок   22.03.2012 15:51     Заявить о нарушении
Дякую, Ольго!

Светлана Зиновская   22.03.2012 16:02   Заявить о нарушении