Гуляти в темряву

Мені здавалося чудовим
Блукати темними стежкАми.
Та й аргумент все ж був вагомим:
Дитячим я вдавалась справам.

Тож як люблю фантазувати,
Примари бачились мені!
У лісі з темрявою гратись?
Ховатись з місяцем? Чом б ні?

Можливо я дивакувата.
Гуляти в темряву...Таке!
Мене не гріють стіни, хата!
Мені б к страхіттям, от і все !


Рецензии