Я АльбиНони. Я Кусок ВосТорГА Й

Колыся ажны зо смыху й увМрух.
Колы до й Ноний зном ходыты буда
Той во КапШук.

Но ныц ны пониМае ны с Востока
А ны торГаш гашышОМ, ЕК рыфМуль
Тут неКотРы ИС Тань з Глынн прамо Тангы
И всэ ажно прывоДыця ув рух.

Да, ТанТра с ЯньТра гондэ й тут ув Бугц
Сётут да й ий однуть.
И Дит дитятКам камынь Ш на сниГу вж.
А ны вш Камин ципа жэк на лёДух.

Ди Танэн Бавм! А вы колы любылы...
Хотя бык...кобасу.
Тахта ф ДАИ ув БейЛак абРакТикТись-К.
Там Е й СИАмсьКый Кит
Ф ГАИ Зь.

Да вот...с чаГох пахЧафш, то тым ий КоньЧыц.
Так,знакЧыцьця, ты гонды тут Лопух. -
Да не. Я но зь АльБании. Быф в бани З.
За, г, СИМ рубЛюв.
Ий там сто винык прамо на паРу Ж.
Шоб витёр вытер Ш с вытягЖна Ж пыцьКак.

ШИЗА у нас бульШах!


Рецензии