Когда бушует Яма в океАне,

Я на Оку Ш СА Й КушНер Ш увБиГу ль.
Да я уш лукШей в ШейМан Ане дулю Б,
Чем пальЛюкБигЦь АнФикСачКу в сачКу П.

Купи Ж СаБе хаця Б кусёЦяк пряхНик-Сь!
Ах, выродок ты мий, пайСлушь Козу Зь!
Да закруты хотя бык гонды шаля,
Када идаш в Одрыжын к дяку с кум.

Я на чуму, ты Ж бачыш, во Ш поЛизу.
Бо Ж калаЧом звырНуляСяк дыВуль.
Ну, е гурок шэ гонДыво уф дидка.
То даты моЖым, ЕК зажым в МУСгуль.

В Дакаре Я Б КадарКы й найВыйть вМАЙзафш.
Ну, колы ныц быз гракДусь уф жару вж.
Да Яна Ш кадар гэтаКый во тамкы вш,
Шо кажэ, я ны Брыль пыйРыйЖыйВух.

Ны в вуха рыла в Рылавич жывуть.
А ны вам лавкы!..в магаЗины Ж тухт.
Но СкорПион якыйсь пион на ныз:
А ты, блин, шо вночи ны й ананы? Во так вот АНАНАС вам АнаСтас.
Са Спарт.


Рецензии