Косину

Ти боїв не уникав
З дому,як міраж зникав
Керівник усіх гулянок
Тренер зі спортивних п"янок
Алкаголік молиться...
Цегла в друскі колиться
Коли трохи затужив
Як згадав,де ти служив
Знають дома і в окрузі
Всі дістануть по заслузі
В кабаках шатаєшся
Як з Москви вертаєшся
І печінка моя плаче
Зразу,як тебе побачить
Леді і самі не вздріють
Мимоволі шаленіють
І у них,у всіх є мрія
Мати Косіна Андрія....


Рецензии