35 Дню-ха!!

Це свято взимку зігріває Тобі й серце, й душу.
Це не Різдво, не Новий Рік, не зустріч «снігової» та весни!
Завжди приваблива, усміхнена, а ще зазначити я мушу,
Для рідних ти взірець  охайності,  порядності й краси!

Три, п’ять – прості дві цифри стали поруч, як на торті свічки.
Вони є символом сходинок, що ведуть завжди  у гору.
Багато зроблено, щоденно, від світанку аж до нічки,
Ще більше буде творчих звершень  у нову  щасливу пору.

Вітаєм з Днем народження! Це свято, справді,  дивовижне.
З дитинством поєднає враз, і з кремом торт та  друзів вірних гам.
Здоров’я зичим, вірності в любові, дотик рук дитячих, ніжних,
Цілунків чоловіка,  вічної весни  та  квітів  -  ми бажаєм Вам!

Волошанській Марії Степанівні в День Народження 15.02.2012
від сім’ї Труш
Поет ХХ сторіччя та Восьмое Марта


Рецензии
Замечательное поздравление, от души присоединяюсь!!!! ))))))))))
С весенним настроением, Яна.

Янка Киевлянка   04.03.2012 00:12     Заявить о нарушении