У нас тут Двое вроде в городе

И Агни-Ёгу мы Ж чытНима.
Бо в сталбавОМ жах есця Коленька.
Ну, да, той сайМый. ЗайВойДнийШый!

Абы но Ойстрах скажэ Ш модНае
ЯкэЕсь словко й про й ПойЛисьсе.
Бо Е й ув звиРый гондэ в РыйЛойВикЧ шэ й наВыть ВикТор.

Такых РакСчокСак на, я башылы!
Тут всэ улад у ВасьКы Ш гындэ.
Вин наВахт словка трохы гирШые
Ужэ й вамп вшые. ЕК жех, гныды. ТвуИм я ж мэдОМ пойОйБидАмШыс,
Ах, жыдкы минскы!

Мы гонДыво пойШлы з РачКовзКымы
Да во на ковзялкы Ш, дывитэ.
Ны дма Ж ны вЮГА Й Кали-римЗалКа
А ны на ЛыйМар.

Улад усё у нас тут зробЛяно.
У горЩык кашы мы Ж пшыНычкы.
И йижтэ с ПшыкОМ во Ж наЩымНаЕ Ж,
Колы й ГромНыцы.

О! да Ж то СретьТиньНе по-грекЧекСКИ й!
И а ныльЗя й ковЁр коб выйКынуць.
Шоб трохы повсьць злытила з ночкы Ш.
А ны ув дэнь Мий спав Ш СыйНойЧохк.

Да шо дэ Ной твий прамо выСпыкЦяк.
Тут но залиг, хы, з нагаВыцьМык,
ЕК вжэк дзвойНыць самая прыСтавка:
Ставок попБахЧь! Эй, ты, дид лыйСый! Ну, Ж Сет мав свет ий гочы ниБы-р.

Да, двох теснО. А сам ны й здвиНухТыхсь.
Шоб тыхо-тыхо да ны лыхо.
А палиСтруй, блин, по полыцях но Ж!
Ты Ж знайДыш в Буца хоть бык крыжа, Х.

Мы Ж ны шаталы й та Ш норыць уфСих:
А ну на цэрКфу подыкВыкСяк!
Да пойМойЛыся гындэ прыстаВух.
Ню, щёп дам тминКу Сь.

А шо-то гэта за й МейЛойДийКах…
Хм! Да. маднА! Мадам! На пличКы й
ПляСаты будым сквозь калицТВо,
Шо вамп нахально жыткы врийЖуць. Ну, з ЖытКольВильчь тут КиньСькых.

Ну, шо Ж. Хана ухСим во Ш спрытНыньКым.
В ХанТыкМАЙсийсКу Ш КушНерв згыйНумш.
А Брыль Васыль сыдыть на прызБочцы…
В Гавна Ж агниСтаГах.

Да, Вава в Рымшы ва в КулысЦы-ть.


Рецензии