Евро 2012 укр

Хай м’яч із просторів футбольних ланів
Прямує в серця усіх глядачів,
В Європі великій віднайде шляхи,
Щоб звісно прийти туди де є ти.
Наш стадіон мов кубок страстей
Гуркоче неначе ревів Колізей.



Приспів
Хай «Євро» буде,
Як свято всюди,
Адже гра і моя,і твоя-
Філософія м’яча.
Коли кличе гра
Зайві всі слова.


У відтінках гри є принади свої
Все те,чим вона привертала завжди.
Хай кожен збагне,що реальний футбол
Не тільки удари,ворота і гол.
Над міста дахами стрімкіш за ветра
Даруе свій дух фіолетова гра.



Приспів
Хай «Євро» буде,
Як свято всюди,
Адже гра і моя,і твоя-
Філософія м’яча.
Коли кличе гра
Зайві всі слова.



Не вітер гуляє по схилах трибун,
А рух емоційний строкатих дюн
Тому хто не був тут збагнуть не снага,
Що є володіння інстинктом м’яча,
Тому хто не був тут збагнуть не снага,
Чим є та велика і справжняя гра.


Приспів

Хай «Євро» буде,
Як свято всюди,
Адже гра і моя,і твоя-
Філософія м’яча.
Коли кличе гра
Зайві всі слова.


Рецензии
Добрый гимн, але його нихто зараз не спивае.
Не до того.
З усмишкою,
(украинского языка на компе нет, извини).

Филун Джарин   09.12.2015 18:31     Заявить о нарушении
А специально так писал, чтоб если что- переделать легко было. Музыканты тогда по образцу мелодию не смогли сыграть. Может, они не все такие))))))

Станислав Курулюк   09.12.2015 22:02   Заявить о нарушении