***

Гадаєте , я думаю про вас? Можливо й так,

та зовсім недоречно

Щось говорити....Буде ще не раз

Вас турбувати проминулий час,

Чи місце сумнівам? В думках Ви, безперечно...


 
Без Вас була я Осінь і Зима,

Між тим , що було й буде - грані стерто,

 Але як знати Вам про це, як вже нема

Ні поруч, а ні десь...За часу летом

Розвіяна присутність між двома...


 
 
Крізь мокрі вікна кличе, скиглить ніч,
 
Бо їй так лячно із дощем у парі...

Та річ не втому, ба, не в тому річ,

Як залишившись з Вами віч-на-віч

Боюсь згоріти полум’ям стожару.


 
А дощ собі на втіху шелестить...

Лункими кроками в моїй оселі Пройшлися тіні.
 
З страху зблідли стелі,

Й на них розкинувшись, мов на м якій постелі

Чужий неспокій безпробудно спить.

 
С Зиновкая..


Рецензии