Розчарування

 
 
ГІРКЕ   І   ПІСНЕ,
                НАЧЕ СОН КРІЗЬ ПОХМІЛЛЯ


ПРИЙШЛО...
                І ТАК ТЯЖКО... НІБИ ЗНОВУ В ДОРОГУ...


 
 
НЕМОВ НАРЕЧЕНА
                ВТЕКЛА З СВОГО ВЕСІЛЛЯ


 
Й ПРИСІЛА
                БІЛЯ ОТЧОГО ПОРОГУ..... ......

 
 
  ......ЖДЕ СУДУ БАТЬКІВСЬКОГО......


 
 
С.ЗІНОВСЬКА.


Рецензии